El naixement: com va començar tot
Ponent:
Ana Mª Plaza Martin. Ex-Cap del Servei d’Al·lergologia i Immunologia Clínica. Hospital Sant Joan de Déu
Millorant la seguretat en immunoteràpia a l’ou: de l’ou cru a l’ou cuinat
Ponent:
Dra. Adrianna Machinena Spera. Adjunta Seccio d’Al·lergologia. Servei d’Al·lergologia i Immunologia Clínica. Hospital Sant Joan de Déu
La esofagitis eosinofílica: una amenaça latent
Ponent:
Rosa Mª Jimenez Feijoo. Adjunta Seccio d’Al·lergologia. Servei d’Al·lergologia i Immunologia Clínica. Hospital Sant Joan de Déu
Tolerància a aliments homòlegs, la nostra experiència amb els formatges de cabra, ovella i búfala
Ponent:
Mònica Piquer Gisbert. Adjunta Seccio d’Al·lergologia. Servei d’Al·lergologia i Immunologia Clínica. Hospital Sant Joan de Déu
Alternatives per a millorar els nostres protocols actuals: immunoteràpia precoç i paper dels enfornats de llet i ou
Ponent:
Olga Dominguez Sanchez. Adjunta Seccio d’Al·lergologia. Servei d’Al·lergologia i Immunologia Clínica. Hospital Sant Joan de Déu
Immunoteràpia oral a aliments amb Omalizumab. Què sabem fins ara?
Ponent:
Mª del Mar Folque Gimenez. Adjunta Seccio d’Al·lergologia. Servei d’Al·lergologia i Immunologia Clínica. Hospital Sant Joan de Déu
És possible aconseguir una arreactivitat mantinguda?
Ponent:
Montserrat Alvaro Lozano. Adjunta Seccio d’Al·lergologia. Servei d’Al·lergologia i Immunologia Clínica. Hospital Sant Joan de Déu
Majoria d’edat: Seguiment a llarg termini, paper de la gestora de casos i importància d’una correcta transició
Ponent:
Silvia del Valle Fernández. Infermera Gestora de casos d’al·lergologia